PESTE 20 DE ANI DE EXPERIENŢĂ!

Executăm aparate şi utilaje, în producţie unicat sau serie mică, proiectate şi adaptate la necesitătile fiecărui beneficiar în parte. Accesoriile cu care sunt dotate aceste aparate răspund cerinţelor tehnologiilor de fabricaţie ale beneficiarului fiind “personalizate” conform individualităţii fiecărui proces tehnologic.

Ne place să credem că suntem un partener de nădejde al celor ce prepară, ambalează şi procesează produse chimice, cosmetice, suplimente alimentare, plante, nuga, salam de biscuiţi etc. Şi asta pentru că, pe lângă utilaje adaptate tehnologiei şi bugetului beneficiarului vă stăm la dispoziţie şi cu consultanţă în domeniu, iar partenerii noştri pe care îi găsiţi în secţiunea link-uri vă pot oferi piese, subansamble de calitate: cauciuc, pneumatică, electrică-electronică, inox.

Putem executa lucrări de prelucrare prin aşchiere, sudură, lăcătuşerie la specificatia dvs. Totodată vă putem oferi piese, garnituri din cauciuc special sau obişnuit graţie parteneriatului trainic pe care îl avem cu un producător de top în domeniu.

Certificari si diplome : 

NE PUNEM TOATĂ EXPERIENŢA LA DISPOZIŢIA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU O COLABORARE RECIPROC AVANTAJOASĂ.